Doriți să organizați Forumul Smart Village? Incepand din această toamnă, deschidem porțile către cei care doresc să organizeze acest eveniment în regim de co-organizare. Apelul este deschis începând cu luna septembrie, iar evenimentul poate fi organizat în perioada 15 oct. – 30 nov. 2022, în localitatea sau regiunea pe care o alegeti. Temele ediției din această toamnă se referă la eficiența energetică și digitalizare.

Vrem ca împreună cu dumneavoastră să organizăm Forumul Smart Village în acele regiuni ale țării care susțin și promovează dezvoltarea conceptului de Smart Village, prin implicarea tuturor membrilor comunității, a autorităților locale precum și a mediului de afaceri. Fiți alături de noi în cea mai mare întrunire a factorilor de decizie și a experților locali și regionali din Romania.

Dacă sunteți interesat de dezvoltare rurală, digitalizare, economie sustenabilă, turism sau identitate locală, vă invităm să deveniți co-organizator al evenimentului și împreună să contribuim la revitalizarea comunităților rurale. Noi venim alături de dumneavoastră cu practicieni și experți care vor vorbi despre performanța energetică a clădirilor, cogenerare, strategia privind valul de renovări ale clădirilor sau eficiența energetică a produselor.

Prin organizarea împreună cu noi a „Forumul Smart Village” deveniți partener alături de Asociația Smart Village și Satul Inteligent (deținatoarea marcii „Satul Inteligent”), respectand conditiile de performanta si transformând această inițiativă într-un proiect international. În plus veți putea folosi expertiza, viziunea și soluțiile promovate de noi și partenerii noștri pentru a dezvolta local propria comunitate Smart Village.

Pentru a deveni co-organizator local al #Forumului Smart Village, vă rugăm să trimiteți cererea dvs. online până cel târziu la 25 septembrie 2022.

 

*Campuri obligatorii
    Click aici pentru a accepta cookies reCaptcha inainte de trimiterea mesajului