Hotel Delta Jupiter

Despre eveniment

 

Ediția 2022 s-a concentrat pe dezvoltarea inteligenta a comunitatilor, pentru a imbunatati funcționarea infrastructurilor și managementul public general.

Ediția a III-a continua cu identificarea domeniilor ce pot fi finanțate in anul financiar 2021 – 2027 și se adresează mediului de afaceri si autoritatilor publice. Impreună cu furnizorii de soluții, vom realiza mese rotunde si dezbateri pe diferite teme de interes, astfel incat produsele si serviciile dezvoltate de mediul de afaceri sa poata fi implementate și in sectorul public.

Aducem in dezbatere proiecte care să sprijine comunitatile rurale in domenii precum agricultura de precizie, turism, lucrari publice, servicii publice, bioeconomie, tranzitie verde și digitala, mobilitate, platforme smart, finanțare si solutii inteligente.

De asemenea, vom face in fiecare zi si initieri din cursul „Smart Village – Managementul Infrastructurilor Rurale Inteligente„, in care vom evidenția interoperabilitatea infrastructurilor unui sat/comuna inteligenta, precum si tipurile de servicii publice digitale ce pot fi oferite. La final vor fi inmanate Certificate de Participare.

 

Pachetul de participare forum include:

– participare la conferinta, mese rotunde si dezbateri
– mapa cu materiale conferinta
– participare la Gala Dinner si coffee break
– cazare all inclusive la hotel Delta 3*
– 3 mese pe zi (breakfast, pranz si cina)

 

 

 

Pretul pachetului de participare forum (in functie de perioada de cazare pentru care optati):

4290 RON / sejur 4 nopti / 29 iunie – 3 iulie
4990 RON / sejur 5 nopti / 28 iunie – 3 iulie

(Firma organizatoare nu este platitoare de tva)

Cazari in limita disponibilitatilor cu incepere cel devreme din 28 iunie!

Conditiile de anulare le regasiti mai jos.

– unu sau doi copii cu varsta sub 7 ani cazati in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate la serviciile de cazare si masa
– tarif servicii pentru copii cu varsta intre 7 – 12 ani: 88 RON/ zi
– tarif servicii pentru copii cu varsta peste 12 ani: 255 RON/ zi

Ne gasiti la nr. de referinta 03 in catalogul SICAP – cod CPV: 79950000-8 – Servicii de organizare de expozitii, de targuri si de congrese.

 

 

Alte beneficii incluse:

– acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina;
– acces la sauna si jacuzzi la Hotel California (cu rezervare prealabila);
– 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California, pentru toți turistii cazați in hotelurile Grupului CoHotels;
– restaurant Delta (AI) – Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara;
– Internet Wifi gratuit in camere si in spațiile comune.

Servicii cu plata: taxa de statiune si parcarea se vor achita individual la receptia hotelului. Parcarea este pazita si supravegheata video.

Nota: Cei care opteaza pentru conditii de 4* la hotel sau au alte optiuni ne pot contacta in privat, sau specifica in formularul de inregistrare.

 

Sistem de servire al meselor si bauturilor:

In regim bufet: mic dejun (07:30- 09:30), gustare (10:30-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (17:00-18:00) si cina (19:00-21:00).
Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiem de serviciile de cazare.
Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina.
Gustarea de dimineata este compusa din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, croissant, chec etc.
Gustarea de dupa-amiaza este compusa din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe.

 

Anularea rezervarilor poate fi efectuata in urmatoarele conditii:
– fara penalizare cu cel puțin 45 zile înainte de eveniment
– 50% penalizare cu cel puțin 30 zile înainte de eveniment
– 75% penalizare cu cel puțin 14 zile înainte de eveniment
– 100% penalizare cu mai puțin de 14 zile inainte de eveniment sau pentru neprezentare.
* conditiile mai sus mentionate si conditiile de plata se vor actualiza la semnarea contractului in functie de disponibilitatile la cazare