MASA ROTUNDA IN CADRUL CELEI DE A DOUA EDITIE A FORUMULUI CE VA AVEA LOC IN JUPITER, IN PERIOADA 29 IUNIE – 04 IULIE 2022

 

Schimbarile survenite in plan politic international precum si dezvoltarea tehnologiilor inteligente, impun cetatenilor si autoritatilor publice luarea de masuri de adaptare rapida. In cadrul Forumului Smart Village Editia a-II-a, ne propunem sa analizam cum solutiile actuale ajuta la modernizarea sistemului.

Alaturi de specialisti din domeniu, vom discuta impactul digitalizarii in sistemul de ingrijire rurala, modele de ingrijire a pacientilor si cum pot fi ele sustinute in zonele indepartate. Vom incerca sa aflam cum poate contribui telemedicina la reforma in sanatate.

– Pe perioada Forumului, pentru participanti vom oferi acces on-line la clipuri video de la specialisti in sanatate care vor oferi informatii pretioase din domeniul Smart Medical.
– Deci, din confortul hotelului sau de pe plaja vom fi in contact cu informatia si expertiza la cel mai inalt nivel.

Vom avea informatii si prezentari video de la furnizori de tehnologie, proiecte implementate, sfaturi si solutii din sfera ingrijirii, imbatranirii active si viata echilibrata.

Datorita implicarii unui numar tot mai mare de persoane interesate, Forumul Smart Village este organizat intr-un format nou! Evenimentele noastre se desfasoara fizic la Jupiter, iar medici si furnizori de solutii ne vor oferi materiale video dedicate acestui eveniment, ce vor putea fi descarcate online din platforma de evenimente. Accesul va fi gratuit pentru participantii la Forum!

Inscrieti-va acum la evenimentele noastre pentru a profita de toate oportunitatile si de oferta de cazare negociata!