SUCCES sa fie tuturor!!!

 

…. an dupa an, acest eveniment SPECIAL s-a dezvoltat intr-o traditie si astfel pas cu pas forumul reprezinta o noua oportunitate pentru participanti de a se intalni intr-o COMUNICARE interactiva, iar pentru organizatori de a pregati noi teme de INTERES in dezvoltarea sustenabila a conceptului SATULUI Inteligent.

Această noua ediție a stârnit interesul de a reveni impreuna pentru cateva zile pline de ACTIUNE si dorinta de a fi prezenti efectiv la Forumul 2023SMART Village“ a multi reprezentanti de marca ai autorităților publice, atât de la nivel local cât și central, al unor primari din comune, viceprimari, reprezentanti din administratia locala, directori de departamente din zona de dezvoltare rurala.

Am invitat special si la acest EVENIMENT PROFESIONAL, ca in fiecare an, speakeri importanti cu teme si prezentari de mare actualitate si interes, secretari de stat din ministere si directori din administratia centrala, antreprenori, inventatori de renume mondial, cercetători din domeniul activitatilor rurale, oameni de afaceri și furnizori de programe: Smart Village SOLUTIONS.

Intervențiile europarlamentarului Rovana Plumb, precum și a șefei Comisiei Europene în România vor pune accentul pe atuurile României în ceea ce privește DEZVOLTAREA inteligenta a mediului rural, precum și pe oportunitățile oferite de programele structurale de finantare europene, investitiile PNRR in eficienta energetica, succesul procesului de tranziție către digitalizare, INOVATIE si solutii de tehnologizare, sustenabilitate si agricultura BIO.

Așa cum noi ca organizatori si gazde de eveniment am obișnuit și în edițiile anterioare, litoralul românesc devine pentru câteva zile LOCUL IDEAL de conectare a participantilor cu teme de interes, dar și locul perfect de deconectare și recreere a celor care fac parte din echipa SMART Village sau care vor să facă parte si acum din comunitatea oamenilor inteligenți.

 

Ediția a III-a din 2023 a ForumuluiSATUL INTELIGENT“ continuă tradiția anilor anteriori în ceea ce privește consolidarea networking-ului dintre reprezentantii autorităților rurale, mediul de afaceri și sectorul academic, într-un cadru unic de desfășurare.

Agenda actualizata cu subiectele si tematicile abordate anul acesta poate fi consultata pe www.smartvillageevents.com/agenda-forum-editia-a-treia/
De asemenea, pagina speakerilor ce au confirmat pana in acest moment interventii pe parcursul celor 4 zile de conferinte: www.smartvillageevents.com/speakeri-forum-editia-a-treia-jupiter/

Profesionalismul, experiența și spiritul de inițiativă își dau întâlnire joi 29 iunie 2023 la sala de evenimente a hotelului DELTA ( statiunea Jupiter ), bucuria cunoasterii si cu farmecul litoralului petrecut cateva zile impreuna, într-un cadru modern, competitiv, amiabil, activ și recreativ, intr-un grup de profesionisti care alaturi de participanti vor pune în discuție subiecte de interes, problemele dezvoltării localităților și pentru a găsi soluții la rezolvarea lor.

Cei care doresc să participe la FORUM, precum si cei care doresc si cazare, mai pot beneficia de ofertă și se pot înregistra aici: https://smartvillageevents.com/vreau-sa-particip/

Va asteptam cu placere si interes !!!!