Invitatie la editia a II-a, 29 iunie – 4 iulie 2022, Jupiter

 

Smart Village FORUM

 

Pentru a asigura continuitatea proiectelor ce pot fi derulate in perioada de programare 2021-2027, va invitam sa participați la editia II-a a Forumului Smart Village. Vom aborda subiectul surselor de finantare pentru a stabili un portofoliu de proiecte a caror implementare sa poata incepe imediat. Conferintele vor fi in format fizic si vor avea loc la sala de conferinte a hotelului Delta in Jupiter.

Dezbatem alaturi de specialisti in fonduri europene, autoritati publice și experti din industria tehnologiilor inteligente pe teme precum dezvoltare rurala, tranzitie verde si digitala, agricultura de precizie, energie, transport inteligent, lucrari publice, sanatate rurala, turism s.a.

Timp de 5 zile, intre 29 iunie si 4 iulie 2022, litoralul romanesc va fi gazda celui mai important eveniment destinat transformarii satelor inteligente.

De asemenea, vom organiza in fiecare zi initieri din cursul „Smart Village – Managementul Infrastructurilor Rurale Inteligente„, la care vom vorbi despre interoperabilitate, infrastructuri inteligente si tipuri de servicii publice digitale ce pot fi oferite. La final vor fi inmanate Diplome de Participare.

Pentru a putea fi prezent la eveniment, va rugam sa trimiteti mai jos doar intentia de participare. Nu uitati planificarea in bugetul anual pe baza ofertei complete de cazare si participare.